dilluns, 11 de maig de 2015

Festa de la capella del Crist Mujal
Diumenge 10 de maig, a les 6 de la tarda, els Amics del Crist Mujal, l'Ajuntament de Cabrils i el Museu-Col·lecció Municipal, juntament amb els representants dels municipis de Cabrera de Mar i Vilassar de Mar, s'han reunit un any més per celebrar la festa del Crist Mujal. Enguany, se celebren els 10 anys d'ençà que la restauració d'aquesta capelleta 
es va inaugurar en un acte solemne el 8 de maig de l'any 2005.
 
Tot va començar cinc anys abans, quan veient l'estat deplorable en que havia quedat l'oratori, un grup de persones creen una comissió de treball per tal d'impulsar la seva restauració.
Per Vilassar de Mar en formaven part, Vicenç Pallés, Dalmacio Ramon, Rafel Ortega i la seva esposa Mercè Mas, Carme Ramon, Pepeta Serra, Imma Romeu, Lluís Sardà, Rafel Boix, Damià Bas, el Museu de la Marina, el Rector Josep Maria Galbany i el Mossèn Ramon Roca. Per Cabrera de Mar hi havia en Joan Massó i la seva esposa, Carme Leon, en Joan Massó Sarrion, Maria Antònia Massó, David Farell, Núria López, Josep López Vinyals, Joan Lladó Puig i el Rector de la parròquia de Sant Feliu, mossèn Raimon Canalias. Finalment de Cabrils en van formar part en Jaume Tolrà i Ferrer i Laura Bosch, del Museu-Arxiu Municipal i mossèn Salvador Freixas.


Enguany any la celebració ha estat oficiada pel rector de la parròquia de la Santa Creu de Cabrils, Mn. Josep Rodríguez.

Després de la missa, els assistents han pogut gaudir d'una actuació musical a càrrec del tenor Roger Reyes. En acabat, l'acte s'ha clausurat amb la tradicional xocolatada amb melindros i coca.Celebració a càrrec de Mossèn Josep Rodríguez,
assistit pel mossèn de Cabrera de Mar.
(Fot. L. Bosch)
Mossèn Josep Rodríguez, assistit pel mossèn de Cabrera de Mar.
(Fot. L. Bosch)
Regidors i Alcaldes dels tres Ajuntaments, i els
Amics del Crist Mujal, durant la celebració. (Fot. L. Bosch)


Durant la intervenció del tenor Roger Reyes (Fot. L. Bosch)


Xocolatada 


Fotografia de grup  (Fot. Laura Bosch)