divendres, 22 d’abril de 2016

El museu proposa: Excursió a La Cova de les Bruixes de Montcabrer

Dins dels actes de la Festa Major de la Santa Creu, l'Espai Jove L'Altell, en col.laboració amb el MMC, ha proposat una activitat singular: l'excursió a la Cova de les Bruixes de Montcabrer. 

De la mà de la històriadora i arqueòloga Laura Bosch, els joves, han conegut les especificitats d'aquesta muntanya tant particular. Un cop arribats a la cova, han pogut escoltar de ben aprop les històries i llegendes que l'envolten.


Durant la visita, s'ha fomentat entre els joves el coneixement de l'entorn paisatgístic, alhora que se'ls ha sensibilitzat sobre la problemàtica d'un espai fràgil degut a la massificació i la manca de civisme d'algunes persones. Però també se'ls ha ofert la oportunitat de conèixer i aprendre a valorar el patrimoni cultural i natural del nostre poble.


Tot plegat una sortida plena d'emocions, i bons records per a tots.


Des del museu volem agraïr d'una manera molt especial la Tanit i l'Alícia de l'Espai Jove l'Altell i la Maite, tècnica de Joventut de l'Espai Jove de Vilassar de Dalt, que també ens va acompanyar, per aquesta iniciativa. Iniciant l'ascensió a la cova. Foto arxiu: L'Altell jove.

Un dels moments de l'ascensió cap a la cova, seguint el corriol marcat pel Parc de la
Serralada Litoral.Foto arxiu: L'Altell Jove
Laura Bosch a la boca de la cova de les Bruixes amb tots els joves
de l'Altell que ens han acompanyat a la visita.
Foto Arxiu: L'Altell Jove