dilluns, 21 de novembre de 2016

Dos treballs inèdits sobre Cabrils, dels historiadors Joaquim Graupera i Laura Bosch, presentats a la XXXIII Sessió d'Estudis Mataronins.
Dissabte dia 19 de novembre a les 5 de la tarda, organitzat pel Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró, estudiosos de la Comarca han presentat diverses comunicacions sobre qualsevol aspecte inèdit de tipus històric, arqueològic, geogràfic, etnogràfic, etc., en l'àmbit de Mataró i la comarca del Maresme. 


L'historiador de l'Art, Joaquim Graupera, ha presentat un treball formidable sobre el Cadirat Gòtic de Santa Maria del Mar a Cabrils. Per la seva banda, la historiadora, Laura Bosch,  ha presentat un estudi inèdit a partir d'un mapa hidrogràfic de la riera de Cabrils datat de 1770. Ambdòs treballs es presentaran en el transcurs de l'any 2017  al Museu Municipal - Can Ventura del Vi.En la mateixa sessió s'ha presentat el volum en paper i CD amb les comunicacions de la Sessió de 2015 on la mateixa autora va presentar un treball sobre el forn ceràmic de Can Maimó, a Vilanova del Vallès.