dijous, 18 de maig de 2017

L'artista José Miguel Sevillano, sel·leccionat amb la seva obra "Caos" en el concurs Art Canyelles 2017

José Miguel Sevillano López, “Pepito Sevillano” – com se’l coneix en el món de l’art - neix a Premià de Mar el 3 de març de 1973. Cabrilenc d’adopció des de ja fa dotze anys, ha trobat en el nostre poble, que és el seu, la inspiració per a dedicar-se al que ja gestava en ell des de ben petit.

Autodidacta, des de la infància, el dibuix i la lectura han estat els seus passatemps favorits.  Als 22 anys, arriba a les seves mans una enciclopèdia pràctica sobre les diferents tècniques pictòriques, i tot i no tenir estudis específics en Belles Arts, s’inicia en aquest món.

Alterna l’oli i el pastel però tal vegada, per manca de maduresa, ho deixa de banda fins que vint anys després, l’any 2015, sent la necessitat d’expressar-se; i ara si que trobarà els recursos necessaris. De mica en mica ha reunit una vintena d’obres i un bon reguitzell d’esbossos. Si bé ha fet alguna natura morta i d’altres de naïfs, és en l’art abstracte on se sent més còmode; on pot plasmar somnis, visions o imatges que li venen al cap.

Forma part del col·lectiu “Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar” i ja ha exposat varies vegades en aquest municipi però també a Sant Vicenç de Montalt i conjuntament amb d’altres autors al Museu Municipal de Premià de Dalt.
Fa tant sols uns dies, la seva obra titulada “Caos” ha estat seleccionada per al concurs d’Art Canyelles.

Felicitats! 

Esperem ben aviat poder-vos fer conèixer la seva obra al Museu. 

En José Miguel al costat de la seva obra "Caos". Foto: Gemma Galbany

 "Caos". Foto: Gemma Galbany