dilluns, 16 d’octubre de 2017

14 d'octubre. Inauguració de l'exposició, Somnis i vivències, de Josep Miguel Sevillano


Dissabte, dia 14 d'octubre, a les 7 del vespre, es va inaugurar l'exposició "Sominis i vivències", de l'artista cabrilenc Josep Miguel Sevillano Lòpez. A l'acte hi va assistir l'alcaldessa, senyora Lina Morales i varies persones del món de l'art. 

Després, mentre els assitents compartien un petit refrigeri, l'artista va explicar cadascun dels quadres que s'exposen a la sala.

La frase de l'artista: "Jo abans no somniava mai. Però des de que visc a Cabrils, que només faig de somniar i això fa que tingui una necessitat imperativa de transmetre aquests somnis a través del pinzell". 


Inauguració de l'exposició de Josep Miguel Sevillano. Foto: Ramon Boadella
L'artista, Josep Miguel Sevillano atenent a algunes de les preguntes dels assitents a la inauguració. Foto: Ramon Boadella
L'obra abstracta de l'artista ha generat expectació. Foto: Ramon Boadella.

L'alcaldessa, senyora Lina Morales i altres assistents darrera de l'obra CAOS, finalista
del concurs Art Canyelles. Foto: Ramon Boadella
Alguns dels assistens a l'exposició "Somnis i vivències". Foto: Ramon Boadella
Alguns dels assistens a l'exposició "Somnis i vivències". Foto: Ramon Boadella


José Miguel Sevillano López, “Pepito Sevillano” – com se’l coneix en el món de l’art - neix a Premià de Mar el 3 de març de 1973. Cabrilenc d’adopció des de fa dotze anys, ha trobat en el nostre poble, que és el seu, la inspiració per a dedicar-se al que ja gestava en ell des de ben petit.

Autodidacta, des de la infància, el dibuix i la lectura han estat els seus passatemps favorits.  Als 22 anys, arriba a les seves mans una enciclopèdia pràctica sobre les diferents tècniques pictòriques, i tot i no tenir estudis específics en Belles Arts, s’inicia en aquest món.

Alterna l’oli i el pastel però tal vegada, per manca de maduresa, ho deixa de banda fins que vint anys després, l’any 2015, té la necessitat d’expressar-se i ara si que trobarà els recursos necessaris. De mica en mica ha reunit gairebé una trentena d’obres i un bon reguitzell d’esbossos. Entre les més destacades, natures mortes i naïfs Però és en l’art abstracte on se sent més còmode; on pot plasmar somnis, visions o imatges que li venen al cap.

Forma part del col·lectiu “Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar” i ja ha exposat varies vegades en aquest municipi però també a Sant Vicenç de Montalt i conjuntament amb d’altres autors al Museu Municipal de Premià de Dalt.

La seva obra  “Caos” ha estat finalista al concurs d’Art Canyelles. 
Darrerament ha exposat a la Biblioteca Municipal de Cabrils.

Josep Miguel, al seu estudi plasmant un dels seus somnis. Foto: Gemma Galbany